eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

OLAYLI FATSA’DAKİ MAÇA CEZA YAĞDI

OLAYLI FATSA’DAKİ MAÇA CEZA YAĞDI
26 Ocak 2018 - 1:53

afdk

Geçtiğimiz Pazar günü Fatsa İlçe Stadı’nda oynanan ve Fatsa Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona eren Görelespor karşılaşmasında çıkan saha olayları ile ilgili olarak Amatör Futbol Displin Kurulu’nun verdiği kararlar belli oldu. Kararda saha ve seyirci olaylarına değinilmezken Fatsa Belediyesporlu futbolculardan Savaş Yıldızhan ve Coşkun Kılıç’ın cezaları da belli oldu.

 

Fatsa Belediyespor ile Görelespor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Fatsa Belediyespor yedek kulübesinde oturan futbolculardan Savaş Yıldızhan, Görelespor Teknik Direktörü Sunay Güneş’e tükürmesi ve ardından saldırıda bulunması nedeniyle toplam 9 maç ceza alırken, Coşkun Kılıç ise konuk takım teknik direktörü Sunay Güneş’e yaptığı saldırı nedeniyle 7 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 25.01.2018 tarih ve 54 sayılı toplantısında alınan karara göre Fatsa Belediyespor’dan takım halinde sportmenliğe aykırı davranış nedeniyle savunma istendi. Ayrıca Fatsa Belediyesporlu futbolculardan Savaş Yıldızhan ve Coşkun Kılıç tarafından saldırıya maruz kalan Görelespor teknik sorumlusu Sunay Güneş için de üzerine atılı eylem nedeniyle savunma istenmesine karar verildi.

AFDK’nın Karar Metni Şöyle:

24-Fatsa Bld. Spor Klb. hakkında; 21.01.2018 tarihinde oynanan Fatsa Bld. Spor – Görele Spor Spor Toto BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile savunma istenmesine,

25-Savaş YILDIZHAN (Fatsa Bld. Spor Klb. Fut.) hakkında; 21.01.2018 tarihinde oynanan Fatsa Bld. Spor – Görele Spor Spor Toto BAL müsabakasında rakip takım teknik sorumlusuna tükürmesi nedeni ile 4 resmi müsabakadan men cezası, saldırıda bulunması nedeni ile 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (22.01.2018 Tedbirli), Toplam 9 maç.

26-Coşkun KILIÇ (Fatsa Bld. Spor Klb. Fut.) hakkında; 21.01.2018 tarihinde oynanan Fatsa Bld. Spor – Görele Spor Spor Toto BAL müsabakasında rakip takım teknik sorumlusuna saldırıda bulunması nedeni ile takdiren 7 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (22.01.2018 Tedbirli),

27-Sunay GÜNEŞ (Görele Spor Klb. Tek. Sor.) hakkında; 21.01.2018 tarihinde oynanan Fatsa Bld. Spor – Görele Spor Spor Toto BAL müsabakasında üzerine atılı eylem nedeni ile savunma istenmesine (22.01.2018 Tedbirli)

FFFSD

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P