eskort samsun

ÜNYENETHABER

MÜFTÜLÜK SARAYI İÇİN SKANDAL ÇAĞRI

MÜFTÜLÜK SARAYI İÇİN SKANDAL ÇAĞRI
10 Ocak 2021 - 22:02

A52TV EKRANLARINDAN YAYINLANAN GÜNDEM ARENA’DA, YENİ YAPILAN VE EKONOMİK SIKINTIYA DÜŞÜLEN MÜFTÜLÜK SARAYI İÇİN YAPILAN BAĞIŞ TALEBİ VE CUMA GÜNLERİ CEMAATİN ÖNÜNE KOYULAN YARDIM KUTULARI HAKKINDA SERT AÇIKLAMALARDA BULUNULDU.

İŞTE O PARA YARDIMI MESAJI

Degerli arkadaslar, sizlerin emegi ve katkisi ile Yeni Hizmet Binamizda sona gelmis bulunmaktayiz. Insallah cok yakin bir zamanda sizlere yeni Müftülük Binamizda hizmet vermeye baslayacagiz.
Bugüne kadar destegini hic esirgemeyen siz din gönüllüsü kardeslerimize; yaklasik 2,5 milyon borcumuz bulundugunu ve ciddi sikintilar yasadigimiz bu günlerde yine el ele vererek bu sikintilari atlatmayi ümit ettigimizi söylemek isteriz.
Bu sebeple hafta icerisinde hesaplariniza aktarilacak olan 600 TL promosyon tutarindan, tamamen gönüllülük esasina dayali olmak kaydiyla Vakfimiza bagista bulunmak isteyenlere simdiden Kurumumuz adina mütesekkir olacagimizi bildirir. Güzel Ünyemize kazandirdiginiz bu nadide eser icin hepinize Müftülük olarak sükranlarimizi sunariz
Promosyon bagisini vafkimizin
TR650001500158007262034043 nolu hesabina yatirabilir veya Vakif Memuru Suat Bey’e makbuz karsiliginda teslim edebilirsiniz

MÜFTÜLÜK SKANDALI HABERİN DETAYLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-