eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP ORDU’DA İDDİALI GELİYOR

MHP ORDU’DA İDDİALI GELİYOR
06 Ekim 2015 - 10:36

VİDEO HABER

12116114_1629153297343793_855727764_o

Milliyetçi Hareket Partisi 1 kasım öncesi seçim ziyaretlerine başladı.Basına ziyaretlerde bulunan MHP ilçe Başkanı Faruk Korkmaz,Milletvekili adayı Ahmet Fidan ve partililer gazetemize ziyaret bulundular.Öncelikle hedeflerinin iktidar olduğunu ve Ordu’dan 3 milletvekili yollayarak iktidara destek sağlamak için yola çıktıklarını belirten ilçe Başkanı Faruk Korkmaz konuşmasına devam etti;

Öncelikle 1 kasım seçimlerimizin Memleketimize, Ordu’muza ve  Ünye’mize hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Bu seçimlerde yunus_emre-21-214x30044ikinci sıra olmak üzere Ünyeli bir millet vekili adayımız var. Millet vekili adaylarımızın hepsi birbirinden değerli kendileri branşlarında başarılara imza atmış çok kıymetli isimler. Seçimlerde MHP  iktidar olmak için mücadele veriyor.Bu iktidar kervanına en az üç tane millet vekiliyle ile katılmayı arzu ediyoruz .

Bu seçimlerde geçen seçimlerde olduğu gibi sandık güvenliği çok önemli ,sandık güvenliğini partimiz olarak bütün sandıklarda sandık görevlileri görevlendirerek kendi üstümüze düşeni yapıyoruz .Diğer Partilerinde bu konuda hassas olduklarından bilgimiz var inşallah bu seçimde 13 yıllık AKP iktidarının sona erdiği bir süreç olacak. Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı var. Bu normalleşme sürecide inşallah 1 kasım itibari ile başlayıp, MHP iktidarı ile taşlanıcak ve inşallah ülkemizi terör belası başta olmak üzere sıkıntılardan kurtaracak bir kadro ile geliyoruz dedi.

Ordu MHP Milletvekili adayı Ahmet Fidan ise ,hemşehrilerine ve ülkesine hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyerek,bölgenin sorunlarını iyi biliyorum ve bu sorunları çözmek için hem partim hemde şahsım iktidar yürüyüşüne çıktık dedi.MHP vekil adayı Fidan konuşmasına devam etti,

img2881975 Ünye doğumluyum ilkokulu Çaybaşın’da okudum , ortaokulu Terme imam hatipte okudum,  liseyi de İstanbul da tamamladım.Milliyetçi hareket partisinin her kademesinde görev yaptım. Esenler ülke ocakları  başkanlığı parti  ilçe başkanlığı 2 Dönem Esenler belediye başkanı adaylığı görevlerinde bulundum.Memleketimle ilgimi hiç bir zaman kesmedim senede en az mutlaka  10 sefer  gelmişimdir. Kış yaz demeden mutlaka buranın havasını teneffüs etmişimdir. İstanbul da inşaat işleri ile uğraşmaktayım, bölgemizden birçok insan  yanımızda istihdam edilmiştir. Bu dönemde Milliyetçi hareket partisinden Ordu’dan  aday adayı iken ,sağ olsun genel merkezimiz böyle bir teveccüh gösterdi ve Milliyetçi hareket partimizin 2. sıra adayı olarak Ünyeli hemşerilerimiz, Ordulu hemşerilerimizin huzurundayım. Mevlam nasip ederse hem Ünyeyi hem Orduyu en iyi şekilde TBMM de temsil ederek bölgemizin sorunlarını en iyi şekilde dile getirerek bu sorunların üstesinden geleceğime inanıyorum dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-